AVocation Systems User Forum
http://avocationsystems.com/forum/

Will The Peak Series Up-Convert?
http://avocationsystems.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=5
Page 1 of 1

Author:  avocationsys [ Mon Feb 21, 2011 5:18 pm ]
Post subject:  Will The Peak Series Up-Convert?

Can I up-convert my composite sources to component with The Peak Series?

Author:  avocationsys [ Mon Feb 21, 2011 5:19 pm ]
Post subject:  Re: Will The Peak Series Up-Convert?

The answer is no. You can route composite video with any Peak Series model, but it will not up-convert the signal. It is just a switch, and thus the signal you route through it stays the same on the other end.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/